Avokat Maljsor Abdija, LL.M.

Avokat shqiptare në Gjermani/Hamburg që ofrojë shërbime juridike dhe përfaqësime gjyqësore.

Gëzohemi mbi kontaktin juaj:

Rechtsanwalt/Avokat Maljsor Abdija, LL.M.
Eilbeker Weg 197
22089 Hamburg

Telefon: +49(0)40 22 61 48 57
Telefax: +49(0)40 22 61 48 58
E-Mail: info@avokat.de

Kontakt:

Emri (i detyrueshëm)

E-Mail (i detyrueshëm)

Temë/Subjekt

Mesazh